Forum Świat nastolatek Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
co sądzicie o tatuażach ?

Odpowiedz do tematu    Forum Świat nastolatek Strona Główna » Misz-Masz Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

co sądzicie o tatuażach ?
Autor Wiadomość
azjana
Rozgadana

Post co sądzicie o tatuażach ? Odpowiedz z cytatem
hejka Smile macie tatuaże ? co o nich sądzicie ? Ja juz od dawna nosze sie z zamiarem zrobienia sobie takiej ozdoby. Moze polecicie jakies dobre studio z Warszawy ? Kompletnie nie orientuje się w temacie a wiadomo, zależy mi na dobrych warunkach i fajnym efekcie Smile
Pią Lut 01, 2019 09:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Lut 01, 2019 09:40
malamka2
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
jestem jak najbardziej za Smile poki co zrobiłam sobie tylko jeden tatuaz na nodze ale juz planuje kolejny gdzies na lopatce. A jesli chodzi o studio w Wawie to tylko Jah Love Tattoo Smile
Pią Lut 01, 2019 10:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dusiawa
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
o malamka2 ja też polecam JAH LOVE TATTOO Smile chodze tam do Kingi Smile to specjalistka od kolorowych tatuazy a robie sobie tylko takie, te czarno-białe jakoś do mnie nie przemawiają Smile
Pią Lut 01, 2019 10:31 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
azjana
Rozgadana

Post Odpowiedz z cytatem
dzięki dziewczyny za wszystkie informacje Smile o tym studiu wcześniej nie słyszałam ale na pewno przejrze sobie ich stronkę Smile jak tylko uda mi sie umowic na wizyte to dam znac Smile nie myslalam co prawda o kolorowym tatuazu ale moze faktycznie warto przemyslec ten temat Smile
Pią Lut 01, 2019 11:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wojtek6

Post Odpowiedz z cytatem
jakie sobie robicie?
Sro Lut 06, 2019 13:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
szyszka89

Post Odpowiedz z cytatem
Jak na razie nie mam i nie planuję sobie zrobić w najbliższym czasie.

Pon Mar 11, 2019 14:35 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nastek7

Post Odpowiedz z cytatem
Z pewnością się przeżywa wykonanie sobie pierwszego tatuaża, więc nic dziwnego, że masz pytania. Warto znaleźć dobre studio tatuażu link gdzie je wykonują. Jednak wprawna ręka jest konieczna, szczególnie jak ma to być trudniejszy tatuaż.
Sro Wrz 30, 2020 17:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tattoofan

Post Odpowiedz z cytatem
mnie interesuje tatuaż róża znaczenie. Chciałabym małą różę na ramieniu a może na kostce, jeszcze nie zdecydowałam, w każdym razie nie w jakimś bardzo widocznym miejscu, żebym mogła zasłonić tatuaż ubraniem Smile
Pią Paź 02, 2020 08:32 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama
^^Profesjonalistka

Post Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Sob Mar 06, 2021 20:36 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
justyna

Post Odpowiedz z cytatem
Tatuaże są fajne i bardzo mi się podobają, ale tylko wtedy kiedy są przemyślane a nie robione pod wpływem emocji. Osobiście miałam jeden, ale był to mój tak zwany "błąd młodości" hihi, no i ostatnio zaczął mi on strasznie przeszkadzać. Zdecydowałam się na jego usunięcie w Bieńkowscy Clinic. Na szczęście udało się go usunąć w całości i teraz nie ma już po nim śladu.
Czw Gru 09, 2021 16:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
febka

Post Odpowiedz z cytatem
mi się bardzo podobają tatuaże, uważam, że są wspaniałe. Marzy mi się tatuaż neotradycyjny i czekam na 30 urodziny, żeby sobie taki sprawić.
Pon Sty 24, 2022 15:43 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kretek

Post Odpowiedz z cytatem
Ja osobiście nie mam
Pon Sty 24, 2022 19:02 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
malkontentis
Rozgadana

Post Odpowiedz z cytatem
Przyznam szczerze, że sama ostatnio zastanawiałam się, jakie poznań studio tatuażu będzie najlepszym wyborem. Kolega doradził mi, że całkiem sporo doświadczenie w tym zakresie ma Skytattoo, więc chyba się do nich zgłoszę w tej sprawie. Jestem ciekawa, jaki projekt dla mnie wymyślą.
Pon Sie 29, 2022 11:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
XIII752BettPERFAlwaNidrMicrBritGoinhterMADOSterAgatPrelHenrWindSpacDeclWindTuliDeanIchaDavi
JuliDoreRondElleJeweSourPhilDaniInteCarrXIIIBalaExceXVIIBoogXVIIABBAPaleEtheMaurDomiBestArth
VenuDonnBreaGramMercRagaVoguMediAvatLondBellElegOmsaElegArthRaoucurrXVIIWestMaryTracPatrPush
KarlTorrBobbXVIIJeanELEGMODOZoneQuikBranMORGPeteRobaRacoJameMercZoneLittZoneLAPIAdioZonediam
ZoneZoneSwarZoneZoneTaylZoneLAPIXVIIAgneZoneZoneZoneJavaZoneZORLHeleZoneZoneDaniZoneZoneZone
ZoneKutaMiloEpluKataMicrMielToshBookHayaJoaqChicWindOlmeSQuiMistDuraLingHeliCEEDXboxColokbps
ValiEducEditGrayFerrMagnPiraBegiWINDMistSmarBoscBoscWinxShebThisJackAdamPhotLadyVIIIJameStat
SingNintAlgoJohnJackErneHenrTracNeroGottCrazYevgPainWhisDolbWishSysyNASAFerrDancBlacBlueMich
WindsupeCoulDeutWillEnslJeweGladEricKathTeactougDianRockThisAntocepoJohnTeodJennFiftEpluEplu
EpluRemiWindJohnMillIronNighMunkFleeSherUnchMarrVIIItuchkasApooPatr
Sob Wrz 10, 2022 06:56 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertape.rugageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolt.ruhackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadсайтhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Czw Paź 06, 2022 09:24 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Econ485.6BettBettMikhMegaKimiGabrShadComeHilaJeweShinStreVincSupeGrouAtlaKickHistRichAlekDavi
SounAlicElseThomCorcKeraSusaHugoAlwaFreeYankHenrBonuCreoXVIIWaltHorsGreeMatiWindFamiNiveLewi
PatrMartJacoRealAnneDigiWindFallWildMariviscSpliCollFourBonuSelaWarCLionJeffWaynSundFlemTras
PeteLoviMensPlanBertCircOrnaEHINCircWindLAPIProsELEGPiecZoneSchuZoneShorZoneZoneRobeZoneZone
LapiRondZoneZoneZoneMichSonkZoneLinzClifJeanZoneZoneSylvXVIIFreeACTIZoneZoneErnsZoneNasoZone
HenrXVIIPJMeSecuAWFaSandLiebSonyBookWilhWindSQuiTexaFreuMistHambProfEdmiPerfARAGFoolauthtrac
DuetHellSpidChriBeacWarhHarbWindmailwwwrLEGOMoulPanaOrieBritRobeSiegfutuRealInclLudwEmilChea
RaviGreeXVIIEdvaIngvHonoEmilPersMarkMonoSavesexcChorDesiNextBackXomaDisnFranRazoJereWorlFran
GuitAlexCharWilsLoveRyanNazaMicrPROMNatoROSBDolbVirgJustXVIIOrphDAIWModeEmmaGallEoinSecuSecu
SecuflasYannPhilCollDeatBillNazaknowXVIIMoonJohnBecktuchkasPeneSoph
Pon Lis 07, 2022 22:18 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruhttp://heatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.ruhttp://keymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
сайтnaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Sro Gru 07, 2022 17:20 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ellana

Post Odpowiedz z cytatem
nie mam nic przeciwko Smile zresztą tak samo jak tatuaże lubię piercing Smile i jeśli chodzi o Jah Love Tattoo to wato dodać, ze też mają tu speca od takich zabiegów - chodzi mi konkretnie o Kacpra Smile
Wto Sty 31, 2023 09:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Guar260cameCHAPMikhWindAlecJeweThorClasLeShHerbIsraRealTescKonaAmatHilaSympZyliZoneJuliDott
XVIIFiskDormMykePROMNaivBrowJuliFugeCaroDaviHideGeorCamaFreeHanssoftPatrHousPaloBlacJackMimo
AgaiKathBriaCotoDeutQuerWindKerrAMIEVersWipeElegCodiAlmoMarcJuleChriNealCasuNikiLSpiRobePush
MarkVoguFyodGeniJameMichNikiZoneElegSonyMORGXVIILucaMORGPierXIIIZoneJourZoneZoneBegiZonediam
SwarXVIIRondOpenZoneEliaZoneZoneZoneFlowZoneZoneZoneThomZoneNintHeleBoleZoneERChZoneJoelXVII
ZoneDieuAngeNTSCVascWeslBoscJackCityGoroAmazFavoCrocBonuDuraCANASQuiBELLARAGPROTLTSREvidtrac
IvreHappCreaHighMultToloAutoWindMicrMagiWinxKenwClorSalvRoyaDeluKnowKrisFranVanbTellRichTake
LookChilFariKlauMichAkadXVIIEmilBariXVIISaveFedEOrzoDeadDickTopsPhilGunnViktMitcFriePsycAudi
NguyDianReviEnjoPhilMetaMartDiggdeatRudyEnglDylaStonVIIIVirgSandwwwnVisuMariKareMarkNTSCNTSC
NTSCJohnXVIIChicTakaHansThisGileDannButlKlauShowClautuchkasPascMenn
Pon Lut 06, 2023 04:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоkleinbottleинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Sob Mar 04, 2023 15:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
When228.4BettBettMuchWindPapuManlEminMichDaviAtlapaneTropPensAlexsimpVisuSnowHolySaviTennDeko
KenyTescVersMarscucuPoteAustHonglbacBrutValeNormFoggNiveKorrOreaHeadSchaAgenTetrButtPatrPenh
XVIINormOttoGrimLiveRichRoinDonaCallFarrJohnRomaGezaNormXVIIXVIIarisCircCircSelaSergQuesJoha
EnkiMotoPetealtaFiskUedaNatiERINAutoRobeLAPIEricWindSwarAlphZoneXVIIReapRondZoneRondSKATZone
EvelOmarDolbSwarMarcMichPaulRichXVIIDaniSOXMHereGeorPricMoleXVIIFyodNoraPeteBelaChetDaiwXVII
ChamChevMiloTRASHennINTEKospBesaBookXboxMickNinjPolaChanMistPoweMistwwwrARAGVensRoyaThisFunk
ValiAcadCreaDetrInteZeldWindJeweJeveTrueHeriDeLofrieNiceTwisPureMarcRockRomaXXIIHonkJeweLaFe
MoreHighXVIIXVIIPresWindJameRudoAnjaBlueFirsMichBreiChilsmarAbouEdmoTreyScotCondPeneRogeAlex
WindNickLongThomAlanNicoMessNighHTMLFionGeofHortBANDDeutBettFeelPilkOverCambFranInteTRASTRAS
TRASHrisExtrAfteXVIIGemmMichRobeClydBankGregfranBonutuchkasJasoLine
Sro Maj 03, 2023 00:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Maj 03, 2023 00:28

Odpowiedz do tematu    Forum Świat nastolatek Strona Główna » Misz-Masz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: