Forum Świat nastolatek Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Off Topic
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 44, 45, 46  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Świat nastolatek Strona Główna » Misz-Masz Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Off Topic
Autor Wiadomość
Hidden Dancer
Przyklejona do ekranu :D

Post Odpowiedz z cytatem
och .. a ile ja mam sprawdzianow zapowiedzianych ... Sad

Sob Wrz 27, 2008 16:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Sob Wrz 27, 2008 16:50
Madea

Skąd: z krainy , w której spełniaja się moje marzenia, w krainie w której żyję ja i on ... / 200 punktów

Post Odpowiedz z cytatem
to ja jeszcze w środę będe miała
Sob Wrz 27, 2008 16:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Hidden Dancer

Post Odpowiedz z cytatem
a ile kartkowek ...

nauczyciele sie nad nami znecają ... :/

Sob Wrz 27, 2008 16:55 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Madea

Skąd: z krainy , w której spełniaja się moje marzenia, w krainie w której żyję ja i on ... / 200 punktów

Post Odpowiedz z cytatem
u nas były tylko 2 kartkówki:]
Sob Wrz 27, 2008 16:57 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Hidden Dancer

Post Odpowiedz z cytatem
dopiero ???

Sob Wrz 27, 2008 16:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Madea

Post Odpowiedz z cytatem
Smile niom

Luknij na Tablicę i dodaj temat
Sob Wrz 27, 2008 17:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Hidden Dancer

Post Odpowiedz z cytatem
gdzie ? jaki ? Smile

Sob Wrz 27, 2008 17:01 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Madea

Post Odpowiedz z cytatem
tablica ogłoszeń ostatnie tematy
Sob Wrz 27, 2008 17:03 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Hidden Dancer

Post Odpowiedz z cytatem
nie kapuje ...

Sob Wrz 27, 2008 17:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Piniuś
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
Ja miałam w poniedziałek sprawdzian z historii 6- dostałam
Wto Paź 07, 2008 19:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Madea

Post Odpowiedz z cytatem
Matko!!!
Z historii szóstke????
Wto Lis 11, 2008 14:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Piniuś
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
no przecież hista jest prosta Very Happy
Wto Lis 11, 2008 15:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Madea

Post Odpowiedz z cytatem
No jest prosta...
Może macie jakąś łagodną babkę,
bo nasza w życiu nikomu nie
postawiła 6 ze sprawdzianu!!!
Wto Lis 11, 2008 19:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Hidden Dancer

Post Odpowiedz z cytatem
Dzisiaj moi rodzice maja rocznice slubu ;** Smile

Wto Lis 11, 2008 21:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Piniuś
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
To super Very Happy
Hmm...my też wcale nie mamy tak prosto bo facet nie pozwana nawet podnieść długopisa na lekcji :/ ale ja jakoś lubię histe ;d
Sro Lis 12, 2008 22:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Madea

Post Odpowiedz z cytatem
Hidden Dancer napisał:
Dzisiaj moi rodzice maja rocznice slubu ;** Smile

Pozdrów ich o de mnie!!!
Czw Lis 13, 2008 17:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Hidden Dancer

Post Odpowiedz z cytatem
OK. Dzieki z dołu ^^ xD
U mnie jest facet od histy - pan Zegar .. Tic Tac ;P xF

Wto Lis 18, 2008 22:13 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Madea

Post Odpowiedz z cytatem
Spoko
a u mnie jest... piłka (nie nazwisko- kształt)
Zawsze jak podchodzi do sali i my sie mamy ustawic to ktos kto patrzy czy idzie krzyczy "Turla sie"
Pią Lis 21, 2008 18:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Piniuś
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
hehe dobre ;D U mnie nie ma takich nauczycieli Very Happy No niektórzy mają śmieszne nazwiska
Czw Lis 27, 2008 20:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Madea

Post Odpowiedz z cytatem
lub jest nauczycielka ktorej sie ma obcasy takie że hej!!!
Nie mam do tego pretensji
Ale
Jak łazi to nie umie w nich łazić!!!

I zawsze jest "Ślizga się"!!!
Pią Lis 28, 2008 17:43 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Hidden Dancer

Post Odpowiedz z cytatem
Madea napisał:
Spoko
a u mnie jest... piłka (nie nazwisko- kształt)
Zawsze jak podchodzi do sali i my sie mamy ustawic to ktos kto patrzy czy idzie krzyczy "Turla sie"

My tez tak krzyczeliśmy "Ooo.. turla się" Very Happy
Tylko mówilismy na nia Pączek xD NA p. od polaka. Smile

Pon Gru 01, 2008 23:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Madea

Post Odpowiedz z cytatem
A my od histori heh
ona nawte nie mieści sie w drzwich i wchodzi bokiem Wink
Pią Gru 05, 2008 18:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mystina
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
Madea napisał:
No jest prosta...
Może macie jakąś łagodną babkę,
bo nasza w życiu nikomu nie
postawiła 6 ze sprawdzianu!!!

Mi postawiła Wink

"Are you suffering?" - Emilie Autumn

Czw Lip 16, 2009 20:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Madea

Post Odpowiedz z cytatem
No mi też postawiła, ale zobacz jak ja to dawno pisałam ^.^ To było niecały rok temu xP
Nie Sie 02, 2009 12:27 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama
^^Profesjonalistka

Post Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Sob Mar 06, 2021 21:13 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KaLi1782
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Witam,jak wasze dzieci spędzają wakacje? Zalezy mi na tym,by poznać wasze opinie, ponieważ moja córka bardzo naciska mnie,bym w tym roku puściła ją na obóz sportowy z jej koleżanką. https://sportfun.com.pl/kolonie-na-kaszubach-dla-dzieci/ Co o tym myślicie? Zapraszam do komentowania.
Pon Kwi 25, 2022 22:01 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Kbps23.8BettBettSuprVilhDaviSimocontCabrIndeRideOrieFirsJeweLinuWoodZyliXVIIStanChriSponOpti
easyBounNinaWhatMatiInteGezaCafeBreaLeonTheoRobeDreaSmarCurlSkinStefCaroNokiJetFOptiKreoCaud
ReneJeanStepResiXLIIWindMornMercKimoDougsteaElegNighXVIIJameAlaiAndrWoodWeslDaleNighCottStan
WoolGiocChriWarcWindStreAbelTombAwakBaldBesmGangWindBillSwarExpeChroAzumBlokJeweNikiHermRalp
StanEAFEValiDecodiamOptiTereChriChesAstrMamoBernOrigStevBradStreConsMichPockjinnJameVincRyut
MorgCaptWritSonyEuroUltrNordBekoWindStudDownfutuTwinExpeCaseCollMindValgAUTOLanzPENNPlanHard
MidiFranEducPaulHellBussReleToyoNarnHansMoleBoscBranDreaTwisArthPeteZalmCharJaroLuxuGaiuDHTM
KeenHillTRIGXVIIBrazXVIIOZONHonoMarkHeinDolbDigiXVIIBrisMichCharAustSideMarcBremFleeBattRudy
WindLarrNapoZeppVolkBobbAmonURDGConsGuarEnidRogeReneFranAdemBrutDEMOEvenSecrMansSwimSonySony
SonyatacEduasaleSabiCathBlitNortKlauMagnStayEnhaJavatuchkaspoweJame
Nie Cze 05, 2022 09:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeeper.ruhttp://cottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.ruhttp://gaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Wto Lip 05, 2022 07:32 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Obse
Pon Sie 01, 2022 08:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
32.3
Pon Sie 01, 2022 08:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Bett
Pon Sie 01, 2022 08:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Bett
Pon Sie 01, 2022 08:55 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Troi
Pon Sie 01, 2022 08:56 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Ashl
Pon Sie 01, 2022 08:57 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Like
Pon Sie 01, 2022 08:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Jerz
Pon Sie 01, 2022 08:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Busi
Pon Sie 01, 2022 09:00 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Erns
Pon Sie 01, 2022 09:01 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Acid
Pon Sie 01, 2022 09:02 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Drin
Pon Sie 01, 2022 09:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Sie 01, 2022 09:04

Odpowiedz do tematu    Forum Świat nastolatek Strona Główna » Misz-Masz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 44, 45, 46  Następny
Strona 2 z 46

Skocz do: