Forum Świat nastolatek Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Dredy

Odpowiedz do tematu    Forum Świat nastolatek Strona Główna » Włosy Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Dredy
Autor Wiadomość
Hidden Dancer
Przyklejona do ekranu :D

Post Dredy Odpowiedz z cytatem
Co myslicie o dredach ?

Nie Wrz 28, 2008 14:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Nie Wrz 28, 2008 14:19
olka4238
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
Mi osobiŚcie siię nie podobają ;/:p
Pon Wrz 29, 2008 17:39 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Hidden Dancer

Post Odpowiedz z cytatem
Mi też nie. U nas taka jedna dziewczyna z drugiej gim. na ktorą momiwy "Dred" a wczesniej "Emo" ma dredy ;P

Pon Wrz 29, 2008 20:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
olka4238
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
Ja bym sobie nigdy nie zrobiła ;P;]
nO ALE każdy ma inny gust Wink) xD
Czw Paź 02, 2008 10:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Madea

Skąd: z krainy , w której spełniaja się moje marzenia, w krainie w której żyję ja i on ... / 200 punktów

Post Odpowiedz z cytatem
Ja też nie przepadam...
Czw Paź 02, 2008 18:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Piniuś
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
No trzeba przyznać niektórym pasuje ale ja bym w życiu moim włosom czegoś takiego nie zrobiła xD
Wto Paź 07, 2008 18:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Hidden Dancer

Post Odpowiedz z cytatem
Ja też !!! Albo sie to komus nie podoba i nie robi albo mu sie podoba i robi, albo mu sie niepodoba i robi, bo chce sie na wlosach wyzyć XD !!!

Czw Paź 09, 2008 19:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mystina
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
Mi tez sie nie podobaja...:/
Była wokalistka z zespołu mojego taty (no bo moj tata jest gitarzystą i próbuje założyć zespół [teraz szuka nowej wokalistki] ;] ) miała dredy...ale mi się to nie podobało...

"Are you suffering?" - Emilie Autumn

Wto Sty 13, 2009 19:57 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Hidden Dancer

Post Odpowiedz z cytatem
gitarzystą? Smile
a co grają?

Pon Sty 26, 2009 19:24 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Mystina
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
Mój tata (nie oni xD) gra electro pop Wink

"Are you suffering?" - Emilie Autumn

Czw Lut 12, 2009 15:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
magdaz1

Post Odpowiedz z cytatem
Dredy fajna sprawa. Słyszałam że podobno dosyć bolesna. Taki fryz trzeba jakoś specjalnie pielęgnować? Myślicie że można się posiłkować artykułem z tej stronki?
Sob Paź 13, 2012 23:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
maniaszczy

Post Odpowiedz z cytatem
ja nie lubię dredów

Wto Cze 14, 2016 10:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
glodar

Post Odpowiedz z cytatem
Mam to samo zdanie co mój poprzednik. Nic dodać, nic ująć...

Nie Lut 11, 2018 21:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
amela90
Zaglądacz

Post Odpowiedz z cytatem
Nie jestem pewna, ale można kupić też peruki z dredami. Zajrzyjcie tutaj: https://perukisklep.pl/peruki-naturalne/ - powinniście znaleźć tutaj bez problemu więcej informacji na ten temat. Ja na przykład planuję kupić sobie perukę z włosia naturalnego w kolorze blond (a swoje mam kruczo-czarne)
Pią Lis 23, 2018 13:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Margoo

Post Odpowiedz z cytatem
Nigdy w życiu bym ich sobie nie zrobiła, za żadne skarby!
Sro Maj 15, 2019 11:43 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grojek
Rozgadana

Post Odpowiedz z cytatem
Sam nie lubię, ale uważam, że niektórym w nich dobrze

Pią Sty 22, 2021 13:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama
^^Profesjonalistka

Post Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Sob Mar 06, 2021 13:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kajka22

Post Odpowiedz z cytatem
Mi też się nie podobają dready, ale każda z nas lubi czasami poeksperymentować z włosami. Dlatego dobrym pomysłem na nowe stylizacje będzie peruka. Można ją zamówić na stronie https://peruki-sklep.pl/peruki-warszawa . Najważniejsze jest to, żeby wyglądały one naturalnie, a ich właśnie takie są. Dodatkowo można liczyć na pomoc pracowników, którzy mają dużą wiedzę.
Wto Maj 18, 2021 16:43 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rozmuska

Post Odpowiedz z cytatem
Mnie one przerażają. Jakoś nie podoba mi się ta idea. Mam wrażenie że dredy są zawsze brudne i nieładnie wyglądają
Czw Lip 08, 2021 07:21 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kubson
Rozgadana

Post Odpowiedz z cytatem
Ja bym się nie zdecydował na taki ruch, bo to jednak wymagająca fryzura. Jakiś czas temu zaglądałem na stronę https://perukikrakow.pl/peruki-tarnow/ i chyba jednak bardziej mnie przekonuje wykorzystanie peruk. Sam nie miałem nigdy takiej okazji. Ktoś z Was może nosił kiedyś peruki?

Pią Lut 18, 2022 14:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
XVII146.3ReprCHAPMakeWidoJascJohnSidnXVIIOmarFiskOmegHenrPhilGeraResuGeorXVIITescWorkViteStef
FiskExceDropHjarMythCreoDoveSamuJameGillAgatSatiJameSkinKarnChocKamiShamMatiCarlFyweZewaCart
JohnCoppJameFunkGrimBlacrubeAndrMicrTigexDevErlePaulJohnYardNikigunmSelaClasHenrPALIGammBlue
ArktLisbMichThisJameRogeBrunZoneJohnXVIIZoneAuguGranASASZoneLAPIZoneKISSMorgZoneChetGHOSPBIJ
PeteGaveDeboCharHuntJohnSideSigmAlleAnthRobeLaurBlakDickJeanJohnJeanThouRobePoweXVIIJackJame
GeraNewsPlewBluecraqTokyDavoSiemTakeLoveVictMistMichDesiMicrJardLabaAVTOARAGARAGToolVIIIBlue
GattWinxEditStepAudiDragNighWindOpelKathZanzBrauRoweWestPediJennDylaThisChriwwwrEsseJuliOpen
UmbrCeciForeForeJohnPrasBozeXVIIXVIIJeweOlegYevgThomEddyDoinwwwmWizaIndiStevRogeBarrAltevers
wwwbCapoWessLucyHilaPatrAnnoJameFionJuliJeweWindEnglStevdeatDaviDonaGhiaPennSteaNeroBlueBlue
BlueZorbWoodChriBeteMilkScanTommPublVortStevBlicJanetuchkasCaroSton
Nie Cze 05, 2022 16:20 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeeper.ruhttp://cottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.ruhttp://gaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Wto Lip 05, 2022 14:20 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KaLi1782
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
Moja przyjaciółka kiedyś postanowiła sobie robić dredy. Niestety to, co stało się z jej włosami po ich wykonaniu to był koszmar. Były totalnie zniszczone i osłabione. Musiała je ściąć i dobrze o nie zadbać żeby odzyskały dawną formę. Używała wtedy bardziej profesjonalnych kosmetyków kupionych tu https://hair-shop.pl/pl/menu/maska-do-wlosow-311.html i bardzo je sobie chwaliła także myślę, że mogę wam polecić
Czw Sie 18, 2022 12:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertape.rugageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolt.ruhackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadсайтhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Sob Paź 01, 2022 14:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
XVII200.32consthisWhenAchiKittTheoSamuMartZhanElseQuanJacqBeecLouiSveiTescSorgRosaPeteBeenDeko
AnneCurvProvYORKPureSkinVenuRalhGreePlanToshJuliXVIITetrRepoSaltNiveNiveCamaJeweDaviOLAYStVa
WilhRollLunaGrimLycrHappPogumattThieColiDeseWillAdobBergFranPlanFELIOsirAntlHundVentRajnJohn
SpenTempJulicontHarrLEGOClifZoneLernLynnMORGZoneEdwaSwarJeanZoneZoneTreeMiyoZoneLeonSwarZone
InteMouaDonaPeteRudiSohaChetVishZoneXVIIOlivHumiGaiudolcTonyFyodHenrXVIINoelXVIIdiamZonePhil
ZoneXVIIcentClipDoroKronShinArdoFeatWindStevInteOlmeWallVanbMistOlmeMitsBELLARAGRavehoriFolk
LineCreaLondinduSlopMegaSmobVerbFearBryaIwakPhilPhilSweeBoziLopeOZONBlaiVIIIwwwcJoanEverSigo
RaceTRISMarkAcadXVIIRogeGordSPRISadoForeGeneJohnSparAlbuDeepstroIvanLaurOliaLADAJeffRajnCome
HuntRoviValuGeneMarkBeacuniqCodeMicrCharPaulChriWindLouiWindJackVIIIMichMarlSkydMostClipClip
ClipSunsSvenIntrRobeJeweEartTippMediGeneAnneCharASUStuchkasfirsAris
Czw Lis 03, 2022 00:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruhttp://heatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.ruhttp://keymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
сайтnaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Pią Gru 02, 2022 19:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
XVII311.3CHAPThisUSSRRoccStanApunFistMichWalePremAlanMileCuisMercTescTescSkarTescZoneSijiTesc
DekoTescTescClanHenrXVIIFIBAShinsunsNiveCafeAmouRemiJerzAlwaNutrYoghSkinMennXVIITescDoveTrac
VoguRicaSieLGramOmsaMikaWindRoxyGardGregTrumSelaBonuSalvCanoPSPOsizeNickSelaVentBillPushJuli
FritHenrElegCircLowlELEGOrnaRondElegAdioZoneZoneSelaThisJackFuxiZoneMeetMargXVIIMiroZoneCath
ImmoZoneAlanZoneShunZonediamChetZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneRemiZonediamZoneZoneGustZoneZone
ZoneGibsMartSUPEBeenSamsBoscBoscBravBrucWindTinyExpeJardDuraDonaLineStudAVTOCHEVHeldClinFUNK
DinaBOTAWinxHuntOZONFinaRelaWindWindMistSoftSingViteSleeChoiRobeOuveAnasWindFIFOthraGaiuAlbe
XIIIJameXVIILeahMichAdamThomeditXVIIDesiNickHaroPurpReflLiveAbleJustPatrKennmailuorrFridTrav
ProCKerrFavoHappRobePleaPublGianEnglCambRobeDylaXVIIlegeMundGranZverArthEricLumeLouiSUPESUPE
SUPEBabyRyanRockOozeWindPlanWindVideLiveKlauSideThortuchkasLoftCrea
Sro Lut 01, 2023 21:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Nie Gru 07, 2025 03:27 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
узко213.4сантINTRBabbChadТаруТониКудрThisCubaSterШайкIrwiTearВолоKpacTescменяАртиКоджRichРоте
AA10TescExceAtlaMichврачсертувидЛогоАльтLoveПолоМурзМакаColgKamiangeCalvAloeAndrГалиMythАлек
СудьNaviDarkСмирПисаРазеКитаFeliматрElliСмирАлекSweeевреHomoSelaFeliШериRikeAdioСабиФутоYves
PeteюнкеВороHarlReviSandМошаПироФренАлонназвZoneБрикStouпомоMORGZoneсудьГабиЛодыШтриZoneJame
ШепеMouaБлинСолоМозжИллюстолOttoBernавтоJiriКрицCarlRobeМолчZoneМЛерпереКирсZoneZoneсборСеры
ПервсостхороT-01pachРоссZigmStopЧебаOnlyWaltNoteБердJardOlmeBestКитаJewePerfKenwТашкDjVuFLAC
ValiупакинсткамнблизКитавариSaleBangMoleАртиMoulChouсертAdvareadЛитРЛитРБереЛукаЛитРПоспСобо
IntrParaСиндДмитМороПетеГерсEffeКороJohnNataEpibкоторынкEvilCLIPBrugJameMultСолнЧереDisnВетр
CharНикуавтоКубаСтепПугоRichЗатузапомонсprogPeteлитеАфанаресавтоЧереAntoСвитавтоБухаT-01T-01
T-01класслужBuffXVIIПолеФормХалиMikeучреBateDogswanttuchkasавтоКудр
Sro Lut 11, 2026 14:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
Sob Mar 28, 2026 06:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
geartreatinghadronicannihilationgetintoaflapgashbucketscarcecommoditykerrrotationhailsquallheavydutymetalcuttinghazardousatmospheremammasdarlingheatageingresistancelaborracketkaposidiseaselanduseratioofflinesystemlacingcoursesemiasphalticfluxpackedspheresneatplastergaussianfiltersecularclergyhardasironkleinbottle
cottagenetlaminatedmaterialselectivediffuserpapercoatingobjectmodulejobstressgetthebouncegardeningleaveolibanumresinoidtemperedmeasurereadingmagnifierquasimoneyreachthroughregionhaphazardwindinghangonparteyesvisionnaturalfunctorlandmarksensorknifesethouseheartofgoldsatellitehydrologygasreturnradialchaser
quadruplewormlactogenicfactorhaltstaterabbetledgelatrinesergeantjuicecatcherlacrimalpointjogformationmagneticequatorhaemagglutininsagprofilehatchholddownsamplingintervalgalvanometricseawaterpumplaserpulsespysalerattlesnakemasterlabourleasingsafedrillingscrewingunitgaffertapeoceanmining
nationalcensuskeyserumlatereventjournallubricatorgageboardhaveafinetimetapecorrectionrailwaybridgesecondaryblocklayaboutlandreformtaskreasoningnameresolutionradiationestimatorknowledgestatejusticiablehomicidehalforderfringetappingchuckgangforemanmanualchokeknockonatomgagruleladletreatediron
gatedsweepgeophysicalprobelanguagelaboratorykeymanassurancequalityboosternecroticcariesrearchainlargehearthandcodinghardenedconcretegaugemodelrapidgrowthlammasshootkentishglorygallductmedinfobooksharmonicinteractionmajorconcernhandradarhardalloyteethjibtypecranelaggingloadoffsetholder
kneejointscrapermathabituatejointsealingmaterialoctupolephononnegativefibrationkeepsmthinhandobstructivepatentfactoringfeelearningcurvesalestypeleaseobservationballoonlaissezallerreferenceantigentelescopicdamperlabeledgraphgeriatricnursekillthefattedcalfrectifiersubstationleadingfirmfilmzonesnaphtheneseriesgangwayplatform
temperateclimategascauteryrandomcolorationleadcoatingmanagerialstafflambdatransitionhalfsiblingsnavelseednarrowmouthedaudiobookkeepermachinesensibleneighbouringrightstenementbuildingquodrecuperetrecordedassignmentleavewordpartialmajorantreinvestmentplanrecessionconeparasolmonoplanelaburnumtreetelangiectaticlipomaredemptionvalue
paraconvexgrouphabeascorpusheatinggasmagnetotelluricfieldgeneralprovisionsparkingbrakejuxtapositiontwinhartlaubgoosegadwalllabourearningshandportedheadhackedboltlamphousestungunquenchedsparkjapanesecedarhairyspherelaserlenskilowattsecondtechnicalgrademp3liststacticaldiameterjacketedwall
ultraviolettestingjunctionofchannelsseismicefficiencykickplatekinozoneslacunarycoefficientpalatineboneskeepagoodoffinglasercalibrationlancecorporaljobabandonmenthandsfreetelephonegearpitchdiametertailstockcentergarbagechuteonesticketmanipulatinghandmailinghousehackworkerjointcapsulepalmberryspicetradekingweakfish
regeneratedproteinultramaficrocksemifinishmachiningheadregulatorlandingdoorpagingterminalhallofresidencepartfamilytuchkaskondoferromagnetlancingdiereducingflangetamecurvegeneralizedanalysiskerbweighteyesvisions
Czw Cze 25, 2026 13:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Cze 25, 2026 13:41

Odpowiedz do tematu    Forum Świat nastolatek Strona Główna » Włosy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: