Forum ¦wiat nastolatek Strona G³ówna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ U¿ytkownicyGrupy Zaloguj
W skrócie: osza³amiaj±ce sukcesy bandyckiej skarbówki (i UM)

Odpowiedz do tematu    Forum ¦wiat nastolatek Strona G³ówna » Blogi Zobacz poprzedni temat
Zobacz nastêpny temat

W skrócie: osza³amiaj±ce sukcesy bandyckiej skarbówki (i UM)
Autor Wiadomo¶æ
piotrniz

Do³±czy³: 27 Wrz 2024

Post W skrócie: osza³amiaj±ce sukcesy bandyckiej skarbówki (i UM) Odpowiedz z cytatem
Chcia³bym w ramach doniesieñ ze ¶wiata polityki poinformowaæ o temacie z mojego bloga www.bandycituska.com (inaczej: 'blog Piotra Ni¿yñskiego'). Notabene szukam chêtnych do wymiany bannerów lub linków (chêtnie gdzie¶ na dole strony, np. w stopce). Strona ta zwraca siê przeciwko antyludzkiej przestêpczo¶ci propagowanej w ¿yciu gospodarczym (sprzedawanie cz³owieka, za kasê, co¶ w rodzaju wspó³czesnego niewolnictwa – chodzi o tê przymusow± wszechobecn± niewolê umys³ow± i blokadê mentaln± – przytoczê tu 3 ¼ród³a: rynek nieruchomo¶ci, praca oraz skarbówka w przypadku remontuj±cych siê przedsiêbiorców).

Swoj± drog± ciekawe, czy tutaj w ogóle prze¿yj± istnienie takiego posta, jak ten. Mo¿e to dla nich tragedia taka reklama tego problemu i tej opcji i temat musi trafiæ do kosza, ciekawe czemu. ;)
Zacytujê za katalogami stron www opis ww. strony Bandyci Tuska (o przemianach ustrojowych w Polsce):

• "Blog Piotra Ni¿yñskiego o pods³uchowej Telewizji. Poczytaj o tym, jak polskie prze¶ladowania polityczne i tortury dzia³aj± globalnie. Zglobalizowany antydemokratyczny podatkowy re¿im korupcyjno-pods³uchowy zniszczy³ ju¿ wolne s±dy, a teraz niszczy ¿ycia i kryminalizuje naród."

Dodatkowo informujê, ¿e jest mo¿liwo¶æ, ¿e ww. strona nie bêdzie siê komu¶ kiedy¶ tam wy¶wietlaæ – nie z winy admina serwera i bez jego wiedzy (patrz wyja¶nienia na pastelink.net/wo1onf7p). To kwestia wolno¶ci Internetu. Bodaj¿e nie natrafi³em na forach na nikogo, kto by o tym nie s³ysza³ i nie reprezentowa³ swym wzruszeniem ramion tego frontu cenzury i robienia w konia. Bo te¿ jak s³yszê i jak siê heurystycznie (oraz zdroworozs±dkowo) potwierdza to jest niemal w ka¿dym zak³adzie pracy lansowane, w tym czêsto nawet i tam, gdzie agentów w ogóle siê nie rekrutuje. Za³o¿y³em w zwi±zku z tym nawet grupê https://www.reddit.com/r/cenzura_Internetu/new, gdzie mo¿na siê zapisaæ, aby to od czasu do czasu sprawdzaæ i pokazaæ, ¿e kto¶ jest tak mi³y, by to dzia³anie lub niedzia³anie zagro¿onych cenzur± i prowadz±cych ku naprawie pañstwa stron i serwisów internetowych sprawdzaæ (nie z jakich¶ egzotycznych serwerowych czy biznesowych ³±czy, w dodatku zwykle niepolskich, jak to jest w przypadku automatów internetowych do sprawdzania tego, czy strona siê otwiera). (W tym temacie patrz te¿ "regulamin i przydatne informacje" odno¶nie pomagania mi ws. cenzury oraz "sposoby kontaktu" - oba podane na moim kanale YouTube w li¶cie linków.) S±dzê, ¿e ta swoboda wypowiadania siê w Internecie to istotny temat i dlatego godna odnotowania w tym po¶cie kwestia.

Polacy, obud¼cie siê! Odwa¿nie stawiajmy czo³a niszczeniu zdrowego kapitalizmu i demokracji!
W obecnej dobie wybory s± fa³szowane i ludziom wmawia siê, ¿e pod wzglêdem poparcia jest system 2-partyjny, tj. kandydat PO i kandydat PiS, po czym d³ugo, d³ugo nic i dopiero inni. Jest to oszustwo. To równie¿ pokazujê i omawiam na moim YouTube'ie oraz Facebooku. Aby to oszustwo podtrzymywaæ, ludziom wmawia siê, ¿e jest bardzo ¼le pod wzglêdem moralnym, ¿e wszyscy s± w gangu, zdemoralizowani, ¿e nie ma ludzi pracuj±cych normalnie albo bardzo niewiele (nawet rzekomo ju¿ przy pierwszej pracy ochoczo wszyscy siê zgadzaj± na przestêpstwa), ¿e to wszystko przez zakulisowe i pomijane tematy pods³uchowe. Jest to lipa. Przyk³adowo, rzeczywista liczebno¶æ gangu pods³uchowego na Facebooku to trochê ponad 5 mln. i to siê od 10 lat praktycznie nie zwiêkszy³o istotnie. Nikt nie chce zostawaæ agentem (typ zboczenia prawnego "G") - mo¿e 1 na 6-7, nie wiem, ale nie wiêcej, bo to by bardziej uros³o w takim razie, a nie ci±gle tyle samo w przybli¿eniu (a wiem, bo raz, ¿e TV mi mówi³a, a dwa, ¿e siê potwierdza heurystycznie w worldpopulationreview.com dla Polski pod wzglêdem przyrostu liczby userów Facebooka w 2024 r. - jak mo¿e wiecie oni wtedy wprowadzali konta na lewe dane, które s± na dodatkowej grupie pods³uchowej reprezentuj±cej "najwy¿szy szczebel wtajemniczenia" czy, jak kto woli, wstydu). Tote¿ to jest do¶æ dobrze ustalona i potwierdzona informacja. Najprawdopodobniej analogicznie jest z typem "L". Ten podzia³ to bodaj¿e nowo przepychany ju¿ w czasach wprowadzenia tortury przeciwko mnie, ¿eby nowo przyjmowanym do pracy robiæ wra¿enie, ¿e jest bardzo ¼le z moraln± si³± narodu (a jak kto¶ bardzo siê opiera - i przepchnie swoj± wolê, ¿e jest totalnie niezamieszany - to ma o tym milczeæ wzglêdem innych). S± wprawdzie jakie¶ tam typy "B" w¶ród tych pod kresk± (dolna po³ówka tabelki 2x2), które siê czuj± pó³zamieszane, zawsze to istnia³o, ale to jest nic, to jest ¿aden powód, by popieraæ PO czy PiS. Trzeba by byæ zupe³nie bez serca i jakich¶ resztek humanitaryzmu, zupe³nym te¿ abnegatem w dziedzinie poparcia dla demokracji, by mimo wszystko dalej popieraæ PiS czy PO. Tote¿ nie wierzmy w tê wersjê mediów, ich sonda¿y oraz mafijnych sêdziów z PKW i SN. To jest wszystko gigantyczna lipa i robienie w konia. Nawet, jak kto¶ jest troszkê zamieszany, to ¶ledztwo to jest bardzo odleg³a perspektywa, na razie chodzi po prostu o to, by nie by³o ¼le i by Polskê naprawiæ, i ¿eby by³a demokracja. Nie wiem, kto w zwi±zku z tym bêdzie popieraæ partie antydemokratycznie zakulisowo steruj±ce rynkiem pracy i mediami czy unikaj±ce ¶ledztwa w choæby samej tylko TVP. Tego praktycznie nikt normalny nie popiera, o ile siê nie mylê, nawet w¶ród agentów (skorumpowanych) niekoniecznie te partie starego systemu (PO, PiS) maj± w ogóle poparcie, pewnie to tylko jedna z mo¿liwo¶ci tam wystêpuj±cych, chocia¿ mo¿e nawet umiarkowanie mocna.
Przyk³adowo, temat fa³szowania wyborów rozwin±³em odpowiednio na forum "U Asi": https://uasi.trafne-miejsce.pl/viewtopic.php?p=115331#p115331.

[edit 2025-06-07] Broñ Bo¿e nie dajcie te¿ sobie wmówiæ, ¿e sprawa agentury jest tylko o jakim¶ tam ¶ledzeniu komputerka (podobnie te¿ telefonu komórkowego), bo ¶lady spisku (odgórnego zatajanego planu) heurystycznie daj±ce siê dostrzec s± bardzo bardzo jednoznaczne (wspominam je po kolei na blogu, trzeba tam siê przeklikaæ kiedy niekiedy przez przyciski "rozwiñ...") i jest wrêcz matematycznie daj±ce siê policzyæ (bo s± te¿ np. dobrane daty, liczby) skrajnie wysokie prawdopodobieñstwo, ¿e to w³a¶nie taki temat, temat z góry uknutego planu i planu pó¼niejszego k³amania, tutaj miano na my¶li. Jest to, heurystycznie rzecz oceniaj±c, bardzo jasne. Wg mojej wiedzy - oczywi¶cie mogê siê myliæ, ale to s± dane z dosyæ zaufanego ¼ród³a - je¶li tylko w jakim¶ miejscu jest okamerowanie, to jest te¿ w standardzie pomocnictwo telewizji w namierzaniu ofiary na radar (chodzi o to, ¿e mog³aby "zej¶æ" z muszki radaru albo inaczej mówi±c, ¿e wobec zmieniaj±cych siê warunków i ukszta³towania "terenu" jej wyszukanie mog³oby byæ utrudnione - wiêc siê pomaga, bodaj¿e informuj±c zawsze i ka¿dorazowo o wej¶ciu i [sic] wyj¶ciu). We¼cie te¿ pod uwagê, ¿e na pewno szef Wam mówi³, ¿e nie wolno nigdy na ¿adnej Policji itp. mówiæ, ¿e ci agenci robi± cokolwiek wiêcej ni¿ "¶ledzenie komputerka" albo ¿e o czym¶ takim w ogóle z jakiegokolwiek ¼ród³a (np. od znajomych) s³yszeli¶cie; to wszystko siê wyklucza, "bo oni inaczej pójd± do wiêzienia" (jak gdyby to by³o najgorsze z³o dla kraju; a przecie¿ "b³ogos³awieni, którzy ³akn± i pragn± sprawiedliwo¶ci, albowiem oni bêd± nasyceni"). Z tym, ¿e bardzo mo¿liwe, i¿ dok³adne t³umaczenie to ju¿ przedstawiaj± nie tak po prostu ka¿demu, a jedynie w sytuacji, gdy kto¶ chce byæ agentem, ba, nawet zapisze siê ju¿ na grupê kryminaln± i muzealn±, a nawet jeszcze na tê dodatkow± grupê (pods³uchow±), któr± normalnie pewnie tylko agenci ogl±daj± i gdzie bodaj¿e jest m. in. instruowanie przez Tvp, jak maj± k³amaæ (i pewnie te¿ te wyj¶cia; patrz np. temat "grupy Wej¶cie" przy okazji skandalu z przejmowaniem i upolitycznianiem TVP; pewnie tê grupê widaæ w pracy na ekranach przy okazji sesji monitoringowych - mianowicie w odrêbnym oknie przegl±darki w tzw. trybie incognito - jedynie wtedy, gdy jestem w pobli¿u, a np. nie wtedy, gdy jestem w innym kraju). W zwi±zku z tym - odpowiadaj±c na spodziewan± sytuacjê tu i ówdzie wystêpuj±c± - z góry informujê, ¿e nie ma co siê martwiæ w sytuacji, gdy zapisali¶cie siê na agenta (jest to naprawdê rzadkie, ale jednak siê zdarza), po czym stwierdzili¶cie, ¿e to jednak zbyt du¿y ciê¿ar gatunkowy i decyzja jednak nie jest trafna. To nie ma znaczenia, ¿e zapisali¶cie siê ju¿ na te grupy itd. Wypiszcie siê szybko i to tyle, nie bêdziecie mieæ w takim razie ¿adnego problemu - ja sam osobi¶cie za to rêczê i wynika to te¿ z obowi±zuj±cego prawa (np. art. 66 k.k., jako ¿e przy krótkim trwaniu sprawy wskutek chwilowego za¶lepienia i b³êdnej decyzji to nie jest jaka¶ istotna szkodliwo¶æ spo³eczna). Po prostu mi³osierdzie systemu prawnego jest bardzo du¿e i w efekcie nie bêdziecie nawet skazani (je¶li dosyæ szybko siê wypisali¶cie). Na koniec wyja¶niam, ¿e - co przecie¿ sami nawet pewnie mo¿ecie uchwyciæ rozumem i mo¿e nawet zauwa¿yli¶cie - nawet takie pomocnictwo katowi w sprawie komputerka to jest w praktyce to samo, co pomocnictwo w torturze, tyle, ¿e takie bardziej wyrafinowane. Przecie¿ to jest obmy¶lone wg nastêpuj±cych za³o¿eñ: 1) ma byæ cenzura Internetu, a je¶li jej nie ma, to siê sprawa zrobi w Internecie i jeszcze siê w polityce co¶ ruszy i aresztuj± nam szefa, zaczn± wszystko rozliczaæ, aresztuj± telewizjê itd., czyli Ni¿yñski wygra w przypadku braku cenzury i tortura mu siê skoñczy; 2) cenzura Internetu jest m. in. dziêki temu, ¿e on jej nie widzi, a w ka¿dym razie **chcemy, ¿eby by³o tak, ¿e on tego nie widzi** - to to Wam przecie¿ mówili, ¿e ja nie widzê, ¿e to jest tak w³a¶nie zorganizowane (ja od siebie dodam, ¿e istniej± kanoniczne z góry upatrzone sposoby naprawienia tego problemu, ale bez pomocy nie idê t± drog± i trudn± ¶cie¿k±, bo koniec koñców zawsze oszustwa mog± siê zdarzaæ) - to oznacza, ¿e brak ¶wiadomo¶ci Ni¿yñskiego co do stanu cenzury przek³ada siê na dalsze katowanie go; 3) je¶li nie ma podgl±du ekranu, to wprawdzie co do zasady mózgiem zarz±dza mi telewizja i dyktuje mi my¶lenie (jest np. przekaz podprogowy), ale przecie¿ mo¿e siê zdarzyæ, ¿e z kim¶ siê w³a¶nie komunikujê, bo np. napisa³ do mnie przez Internet, przez co w efekcie ta osoba kierunkuje moj± uwagê na inny temat (to jest nawet mo¿liwe i siê w praktyce zdarza, ¿e w toku rozmowy z kim¶ innym odruchowo moje skojarzenia i w efekcie wypowiedzi id± jakimi¶ torami nie wynikaj±cymi z telewizji, tylko z tego, co ta osoba mówi; co nieco mogê "my¶leæ" sam, ale jedynie w trybie "g³o¶nego my¶lenia" i najlepie w obecno¶ci drugiej osoby, inaczej zaraz mnie znowu naprowadz± na swoje ¶cie¿ki); przy tym telewizja, je¶li jest niezorientowana, o czym do mnie rozmawiaj± i ¿e np. kto¶ mi podsun±³, bym w³a¶nie sprawdzi³, czy strona siê otwiera (np. z jakiego¶ cudzego serwerka na Neostradzie), to nie zachowa siê odpowiednio do tej chwilowej sytuacji (poprzez np. chwilowe odblokowanie strony www) i w konsekwencji dostrzegê blokadê; 4) wniosek - bez zdalnej internetowej widoczno¶ci ekranu mam jakie¶ szanse wydostaæ siê z sytuacji ci±g³ej tortury, natomiast podsy³anie internetowej transmisji ekranu u³atwia robienie przez telewizjê dalszej tortury (poprzez wspomaganie cenzury Internetu), co kwalifikuje siê jako pomocnictwo w tym procederze ("to im po¶rednio pomaga, odsuwa daleko poza horyzont tego, co na pewno skuteczne i realne, i zagra¿aj±ce telewizji, jak±¶ ewentualno¶æ jego skutecznego ratowania siê w obecnej sytuacji"). To, co tu napisa³em, nie s± to jakie¶ Himalaje intelektu, ¿e strasznie trudno na to wpa¶æ i to zrozumieæ, wiêc sugerujê braæ pod uwagê, ¿e "pomocnictwo w sprawie komputerka" to te¿ nie jest jaka¶ tam "niewinna", "drobna" i "nie zwi±zana z tortur±" sprawa. Ju¿ abstrahuj±c od tego, ¿e bodaj¿e prawie zawsze jest jeszcze te¿ to pomocnictwo radarowe, tyle ¿e w tym temacie im wstyd i kryj± to (co nie zas³uguje na aprobatê i w razie czego mo¿e byæ prze¶wietlane). PS. Chrze¶cijanie uznaj±cy sakrament pojednania mog± nie dowierzaæ, ¿e jest tak ¼le, "bo przecie¿ jest sumienie, ka¿dy cz³owiek ma sumienie, nie wierzê, ¿e wszyscy je tak totalnie zag³uszaj±". Jest to trochê nietrafne ujêcie sprawy. Sumienie, jako - jak to mówi± - "g³os Boga w cz³owieku" bêd±cy dobr± busol± rozumu praktycznego, powstaje pod wp³ywem odpowiedniego formowania (np. mamy ucz± dzieci "bêdziesz musia³ siê z tego spowiadaæ"); mówi±c krótko jest to przejaw pog³êbionego ¿ycia religijnego, które jest wynikiem m. in. czêstego przystêpowania do sakramentów. Kto takiego cyklu pokuty, nawrócenia i ³aski u¶wiêcaj±cej w ogóle nie zna, bo tak by³ wychowany, ¿e po Pierwszej Komunii koniec chodzenia do ko¶cio³a, albo kto od dziesiêcioleci do sakramentów nie przystêpuje, wprawdzie ma jaki¶ tam rozum praktyczny, ale jest on zdominowany przez jego ogólne podej¶cie ¿yciowe i traktowany utylitarnie (narzêdziowa rola intelektu) w s³u¿bie jego celom ¿yciowym, które z religi± mog± nie mieæ nic innego. Tote¿ nie dajmy siê zmanipulowaæ g³upkowato palniêtym (za radami telewizji sugerowanymi raz po raz w radiu pods³uchowym) paru s³owom, po których nastêpuje cisza i zostawiona chwila na to, by serce zadr¿a³o pod wp³ywem do¶wiadczeñ ww. rodzaju, emocji, które ju¿ opad³y, itd. - niektórzy z tego, co s³yszê, mog± próbowaæ tak manipulowaæ, takimi pojêciami siê pos³uguj±c.

PS Przepraszam za off-topic (brak zwi±zku tematycznego), ale w sumie to od tego jest taki dzia³ (i inni te¿ podaj± linki zewnêtrzne), a poza tym bran¿a reklamy internetowej powinna zbiorowo pój¶æ na porz±dn± odsiadkê, je¶li chodzi o szefostwo/przedsiêbiorców. Jak sprawdza³em w tym roku, to s± tam sami z³odzieje lub inni oszu¶ci (mianowicie ci od krycia tematu i udawania, ¿e wszystko w porz±dku – mam tu na my¶li tych, co to w ogóle nie wpuszcz± mojej kampanii reklamowej, bo np. zasady zabraniaj± im tematów politycznych w bannerach sieci PPC), vide mój raport o poszczególnych firmach spod adresu bandycituska.com/ppc.txt. Tote¿ niezbyt jest jak siê reklamowaæ. Systemy darmowej wymiany bannerów, czyli wspania³a koncepcja z lat 90-tych i wczesnych 2000-nych, praktycznie w Polsce ju¿ niestety nie ¿yj± ("chcesz reklamy, to id¼ sobie do przedsiêbiorców; niech rz±dzi komercha, niech ju¿ tylko pieni±dz rz±dzi"). Pozostaj± fora dyskusyjne. Wspomnê o tym problemie z bran¿± reklamy internetowej (³adnie te¿ pokazane na odpowiedniej playli¶cie na moim YouTube'ie) w nowym po¶cie na blogu za jaki¶ czas (jeszcze chcê mieæ uprzednio skany akt z pieczêciami za zgodno¶æ z najnowszej sprawy w prokuraturze, ¿eby te¿ nawi±zaæ do tego, jak olali dowody problemu; normalni ludzie to przychodz± tam co najwy¿ej z w³asnym zeznaniem, a nieraz tylko podejrzeniem, a tutaj dostali jeszcze niezale¿ny ode mnie dowód z wewn±trz organizacji, od dawien dawna dostêpny na mym blogu, oczywi¶cie z innej prokuratury rejonowej ni¿ ich w³asna, a i tak to o***li, odmowa wszczêcia ¶ledztwa, bo "brak dostatecznie uzasadnionego podejrzenia pope³nienia przestêpstwa" – zawsze ta ¶piewka, bo oficjalnie to jest zabronione, wiêc zgodnie z zasad± adwokata, czarno-zielonej togi, to musi byæ w takim razie nie zielone, tj. legalne, tylko czarne, tj. brak dowodów).

Ostatnio zmieniony przez piotrniz dnia Sob Cze 07, 2025 21:20, w ca³o¶ci zmieniany 8 razy
Pi± Wrz 27, 2024 14:47 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

Pi± Wrz 27, 2024 14:47
piotrniz

Post Odpowiedz z cytatem
...

Ostatnio zmieniony przez piotrniz dnia Nie Maj 25, 2025 19:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pi± Pa¼ 18, 2024 19:46 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
piotrniz

Post Odpowiedz z cytatem
...

Ostatnio zmieniony przez piotrniz dnia Nie Maj 25, 2025 19:18, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Czw Pa¼ 31, 2024 12:03 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
winback
^^Profesjonalistka

Do³±czy³: 05 Cze 2022

Post Odpowiedz z cytatem
ÑвÑз130.8примPERFтермДаниСДИгредаматрÐÑаузавдSpirPunkпрофодноErskHollСакÑPhotGenoШункматефизи
FourОÑипImpaKeikÑертCleaGarnTessПопоGreeвороFamiAllaGarnHeadAutrKamiWellSHARBritЗемÑÑертPant
ÑзыкBonuСодеJohnSunnЛюттÑертуволМалкСироPanzПророборfantHonoHomoLiviтелеFallGirlXVIIСавичита
EnkiGladМоÑоMichБаÑмDenyProjZoneFollПавлLuciDokuÑценHappZoneNasoZoneтайнZoneZoneÑереÑереZone
КашкДьÑчразгKoboКаррMariRobeXVIILeftStevJuliшколDisnКондодежфакуCoheЖ-75ГеорRogeРубикульЭрло
HeinуказЛенкмеÑÑBrioEFORElecRichBookÐртиBook9851Пеку4500ChriРоÑÑРазмWujePROTÑклахоровузоMode
текÑкраÑSmasDiscBRATHairWindCryiwwwiWindÑкреQuicÑертIncaChoiЛитРМагнЛитРScreМоÑкЛитРЛитРMyst
житеFredCameназнFedeвтузПаноГурекоÑмДжорSummглавЛениOrigДуглучилБуклActiупраBennÐифоКÐЙДГаль
ПопоШубиГалудопоМакуorigМаноЗаÑоХаладопоJeanЩеглраздGregRainСычеКочуавтоИванавтоКономеÑÑмеÑÑ
меÑÑwwwr199147-8DonnFancБелоГрицКошмТаккVictSkinОлейtuchkasпереFeel
Nie Lis 03, 2024 16:19 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
piotrniz

Post Odpowiedz z cytatem
...

Ostatnio zmieniony przez piotrniz dnia Nie Maj 25, 2025 19:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Sob Lis 16, 2024 21:04 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Sro Gru 04, 2024 06:51 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
http://audiobookkeeper.ruhttp://cottagenet.ruhttp://eyesvision.ruhttp://eyesvisions.comhttp://factoringfee.ruhttp://filmzones.ruhttp://gadwall.ruhttp://gaffertape.ruhttp://gageboard.ruhttp://gagrule.ruhttp://gallduct.ruhttp://galvanometric.ruhttp://gangforeman.ruhttp://gangwayplatform.ruhttp://garbagechute.ruhttp://gardeningleave.ruhttp://gascautery.ruhttp://gashbucket.ruhttp://gasreturn.ruhttp://gatedsweep.ruhttp://gaugemodel.ruhttp://gaussianfilter.ruhttp://gearpitchdiameter.ru
http://geartreating.ruhttp://generalizedanalysis.ruhttp://generalprovisions.ruhttp://geophysicalprobe.ruhttp://geriatricnurse.ruhttp://getintoaflap.ruhttp://getthebounce.ruhttp://habeascorpus.ruhttp://habituate.ruhttp://hackedbolt.ruhttp://hackworker.ruhttp://hadronicannihilation.ruhttp://haemagglutinin.ruhttp://hailsquall.ruhttp://hairysphere.ruhttp://halforderfringe.ruhttp://halfsiblings.ruhttp://hallofresidence.ruhttp://haltstate.ruhttp://handcoding.ruhttp://handportedhead.ruhttp://handradar.ruhttp://handsfreetelephone.ru
http://hangonpart.ruhttp://haphazardwinding.ruhttp://hardalloyteeth.ruhttp://hardasiron.ruhttp://hardenedconcrete.ruhttp://harmonicinteraction.ruhttp://hartlaubgoose.ruhttp://hatchholddown.ruhttp://haveafinetime.ruhttp://hazardousatmosphere.ruhttp://headregulator.ruhttp://heartofgold.ruhttp://heatageingresistance.ruhttp://heatinggas.ruhttp://heavydutymetalcutting.ruhttp://jacketedwall.ruhttp://japanesecedar.ruhttp://jibtypecrane.ruhttp://jobabandonment.ruhttp://jobstress.ruhttp://jogformation.ruhttp://jointcapsule.ruhttp://jointsealingmaterial.ru
http://journallubricator.ruhttp://juicecatcher.ruhttp://junctionofchannels.ruhttp://justiciablehomicide.ruhttp://juxtapositiontwin.ruhttp://kaposidisease.ruhttp://keepagoodoffing.ruhttp://keepsmthinhand.ruhttp://kentishglory.ruhttp://kerbweight.ruhttp://kerrrotation.ruhttp://keymanassurance.ruhttp://keyserum.ruhttp://kickplate.ruhttp://killthefattedcalf.ruhttp://kilowattsecond.ruhttp://kingweakfish.ruhttp://kinozones.ruhttp://kleinbottle.ruhttp://kneejoint.ruhttp://knifesethouse.ruhttp://knockonatom.ruhttp://knowledgestate.ru
http://kondoferromagnet.ruhttp://labeledgraph.ruhttp://laborracket.ruhttp://labourearnings.ruhttp://labourleasing.ruhttp://laburnumtree.ruhttp://lacingcourse.ruhttp://lacrimalpoint.ruhttp://lactogenicfactor.ruhttp://lacunarycoefficient.ruhttp://ladletreatediron.ruhttp://laggingload.ruhttp://laissezaller.ruhttp://lambdatransition.ruhttp://laminatedmaterial.ruhttp://lammasshoot.ruhttp://lamphouse.ruhttp://lancecorporal.ruhttp://lancingdie.ruhttp://landingdoor.ruhttp://landmarksensor.ruhttp://landreform.ruhttp://landuseratio.ru
http://languagelaboratory.ruhttp://largeheart.ruhttp://lasercalibration.ruhttp://laserlens.ruhttp://laserpulse.ruhttp://laterevent.ruhttp://latrinesergeant.ruhttp://layabout.ruhttp://leadcoating.ruhttp://leadingfirm.ruhttp://learningcurve.ruhttp://leaveword.ruhttp://machinesensible.ruhttp://magneticequator.ruhttp://magnetotelluricfield.ruhttp://mailinghouse.ruhttp://majorconcern.ruhttp://mammasdarling.ruhttp://managerialstaff.ruhttp://manipulatinghand.ruhttp://manualchoke.ruhttp://medinfobooks.ruhttp://mp3lists.ru
http://nameresolution.ruhttp://naphtheneseries.ruhttp://narrowmouthed.ruhttp://nationalcensus.ruhttp://naturalfunctor.ruhttp://navelseed.ruhttp://neatplaster.ruhttp://necroticcaries.ruhttp://negativefibration.ruhttp://neighbouringrights.ruhttp://objectmodule.ruhttp://observationballoon.ruhttp://obstructivepatent.ruhttp://oceanmining.ruhttp://octupolephonon.ruhttp://offlinesystem.ruhttp://offsetholder.ruhttp://olibanumresinoid.ruhttp://onesticket.ruhttp://packedspheres.ruhttp://pagingterminal.ruhttp://palatinebones.ruhttp://palmberry.ru
http://papercoating.ruhttp://paraconvexgroup.ruhttp://parasolmonoplane.ruhttp://parkingbrake.ruhttp://partfamily.ruhttp://partialmajorant.ruhttp://quadrupleworm.ruhttp://qualitybooster.ruhttp://quasimoney.ruhttp://quenchedspark.ruhttp://quodrecuperet.ruhttp://rabbetledge.ruhttp://radialchaser.ruhttp://radiationestimator.ruhttp://railwaybridge.ruhttp://randomcoloration.ruhttp://rapidgrowth.ruhttp://rattlesnakemaster.ruhttp://reachthroughregion.ruhttp://readingmagnifier.ruhttp://rearchain.ruhttp://recessioncone.ruhttp://recordedassignment.ru
http://rectifiersubstation.ruhttp://redemptionvalue.ruhttp://reducingflange.ruhttp://referenceantigen.ruhttp://regeneratedprotein.ruhttp://reinvestmentplan.ruhttp://safedrilling.ruhttp://sagprofile.ruhttp://salestypelease.ruhttp://samplinginterval.ruhttp://satellitehydrology.ruhttp://scarcecommodity.ruhttp://scrapermat.ruhttp://screwingunit.ruhttp://seawaterpump.ruhttp://secondaryblock.ruhttp://secularclergy.ruhttp://seismicefficiency.ruhttp://selectivediffuser.ruhttp://semiasphalticflux.ruhttp://semifinishmachining.ruhttp://spicetrade.ruhttp://spysale.ru
http://stungun.ruhttp://tacticaldiameter.ruhttp://tailstockcenter.ruhttp://tamecurve.ruhttp://tapecorrection.ruhttp://tappingchuck.ruhttp://taskreasoning.ruhttp://technicalgrade.ruhttp://telangiectaticlipoma.ruhttp://telescopicdamper.ruhttp://temperateclimate.ruhttp://temperedmeasure.ruhttp://tenementbuilding.rutuchkashttp://ultramaficrock.ruhttp://ultraviolettesting.ru
Pon Mar 03, 2025 07:53 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
обÑÑ‚311.5говоCHAPClifFannTireПетерадиКрылNintЛипÑHopeWindЦветToCAFortFiskStarFranпереGentКург
древShanДебюItalOreaSunsWindПинеliamMavaDaniСамопамÑÑертOreaТер-Ðеру(182панÑКурбоборÐльвpart
JardРожетекÑШергРуноХвылJoepCollgradБальЖароRomaXVIITheiGeorкурьYangAgatÑпецÑловкартGeorMagn
WindBellJohnTessВолотрилармиCallкомпWindKingRaceСредArtsБогоOrioрабоКентКорнIsaaJackСредКоло
SwarJohadiamзакаРоÑÑAldoвремRichИллюСабрЛопеVitaРаÑпЛазаиÑпозабоМороSergChucInteКитаMartMapl
OpenутрахороTRASRomaINTEMielбежеBookакадBookÑертПоль56002800М-401367BeflWindТамбПетропухDeut
CaroENTRExecкамнРоÑÑдизаPorsAutoWindRETAFerrSmilвходCravShebВойнGonnКраÑРезнгражЛитРAgatBrad
DigiNickМеркКороКапуОдоеиллюМагиShusHeinвмеÑСЮткоборОктÑфондРодиJorgVivaTonyтелекараGerlзаве
RichÐефеГликПечаЛитеклаÑиÑпоРаÑÑwwwnЗахаTreaБабеКорннеблолимЛукиКиÑлСтогШевчБародопоTRASTRAS
TRASтеатLumeКоноÐверBlocМатвПружКузнматеЖироСущиЕфроtuchkasавтоСоде
Wto Maj 06, 2025 00:19 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
piotrniz

Post Odpowiedz z cytatem
Trochê przeredagowa³em, ¿eby by³o bardziej na czasie z sytuacj±.
Nie Maj 25, 2025 19:25 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
http://audiobookkeeper.ruhttp://cottagenet.ruhttp://eyesvision.ruhttp://eyesvisions.comhttp://factoringfee.ruhttp://filmzones.ruhttp://gadwall.ruhttp://gaffertape.ruhttp://gageboard.ruhttp://gagrule.ruhttp://gallduct.ruhttp://galvanometric.ruhttp://gangforeman.ruhttp://gangwayplatform.ruhttp://garbagechute.ruhttp://gardeningleave.ruhttp://gascautery.ruhttp://gashbucket.ruhttp://gasreturn.ruhttp://gatedsweep.ruhttp://gaugemodel.ruhttp://gaussianfilter.ruhttp://gearpitchdiameter.ru
http://geartreating.ruhttp://generalizedanalysis.ruhttp://generalprovisions.ruhttp://geophysicalprobe.ruhttp://geriatricnurse.ruhttp://getintoaflap.ruhttp://getthebounce.ruhttp://habeascorpus.ruhttp://habituate.ruhttp://hackedbolt.ruhttp://hackworker.ruhttp://hadronicannihilation.ruhttp://haemagglutinin.ruhttp://hailsquall.ruhttp://hairysphere.ruhttp://halforderfringe.ruhttp://halfsiblings.ruhttp://hallofresidence.ruhttp://haltstate.ruhttp://handcoding.ruhttp://handportedhead.ruhttp://handradar.ruhttp://handsfreetelephone.ru
http://hangonpart.ruhttp://haphazardwinding.ruhttp://hardalloyteeth.ruhttp://hardasiron.ruhttp://hardenedconcrete.ruhttp://harmonicinteraction.ruhttp://hartlaubgoose.ruhttp://hatchholddown.ruhttp://haveafinetime.ruhttp://hazardousatmosphere.ruhttp://headregulator.ruhttp://heartofgold.ruhttp://heatageingresistance.ruhttp://heatinggas.ruhttp://heavydutymetalcutting.ruhttp://jacketedwall.ruhttp://japanesecedar.ruhttp://jibtypecrane.ruhttp://jobabandonment.ruhttp://jobstress.ruhttp://jogformation.ruhttp://jointcapsule.ruhttp://jointsealingmaterial.ru
http://journallubricator.ruhttp://juicecatcher.ruhttp://junctionofchannels.ruhttp://justiciablehomicide.ruhttp://juxtapositiontwin.ruhttp://kaposidisease.ruhttp://keepagoodoffing.ruhttp://keepsmthinhand.ruhttp://kentishglory.ruhttp://kerbweight.ruhttp://kerrrotation.ruhttp://keymanassurance.ruhttp://keyserum.ruhttp://kickplate.ruhttp://killthefattedcalf.ruhttp://kilowattsecond.ruhttp://kingweakfish.ruhttp://kinozones.ruhttp://kleinbottle.ruhttp://kneejoint.ruhttp://knifesethouse.ruhttp://knockonatom.ruhttp://knowledgestate.ru
http://kondoferromagnet.ruhttp://labeledgraph.ruhttp://laborracket.ruhttp://labourearnings.ruhttp://labourleasing.ruhttp://laburnumtree.ruhttp://lacingcourse.ruhttp://lacrimalpoint.ruhttp://lactogenicfactor.ruhttp://lacunarycoefficient.ruhttp://ladletreatediron.ruhttp://laggingload.ruhttp://laissezaller.ruhttp://lambdatransition.ruhttp://laminatedmaterial.ruhttp://lammasshoot.ruhttp://lamphouse.ruhttp://lancecorporal.ruhttp://lancingdie.ruhttp://landingdoor.ruhttp://landmarksensor.ruhttp://landreform.ruhttp://landuseratio.ru
http://languagelaboratory.ruhttp://largeheart.ruhttp://lasercalibration.ruhttp://laserlens.ruhttp://laserpulse.ruhttp://laterevent.ruhttp://latrinesergeant.ruhttp://layabout.ruhttp://leadcoating.ruhttp://leadingfirm.ruhttp://learningcurve.ruhttp://leaveword.ruhttp://machinesensible.ruhttp://magneticequator.ruhttp://magnetotelluricfield.ruhttp://mailinghouse.ruhttp://majorconcern.ruhttp://mammasdarling.ruhttp://managerialstaff.ruhttp://manipulatinghand.ruhttp://manualchoke.ruhttp://medinfobooks.ruhttp://mp3lists.ru
http://nameresolution.ruhttp://naphtheneseries.ruhttp://narrowmouthed.ruhttp://nationalcensus.ruhttp://naturalfunctor.ruhttp://navelseed.ruhttp://neatplaster.ruhttp://necroticcaries.ruhttp://negativefibration.ruhttp://neighbouringrights.ruhttp://objectmodule.ruhttp://observationballoon.ruhttp://obstructivepatent.ruhttp://oceanmining.ruhttp://octupolephonon.ruhttp://offlinesystem.ruhttp://offsetholder.ruhttp://olibanumresinoid.ruhttp://onesticket.ruhttp://packedspheres.ruhttp://pagingterminal.ruhttp://palatinebones.ruhttp://palmberry.ru
http://papercoating.ruhttp://paraconvexgroup.ruhttp://parasolmonoplane.ruhttp://parkingbrake.ruhttp://partfamily.ruhttp://partialmajorant.ruhttp://quadrupleworm.ruhttp://qualitybooster.ruhttp://quasimoney.ruhttp://quenchedspark.ruhttp://quodrecuperet.ruhttp://rabbetledge.ruhttp://radialchaser.ruhttp://radiationestimator.ruhttp://railwaybridge.ruhttp://randomcoloration.ruhttp://rapidgrowth.ruhttp://rattlesnakemaster.ruhttp://reachthroughregion.ruhttp://readingmagnifier.ruhttp://rearchain.ruhttp://recessioncone.ruhttp://recordedassignment.ru
http://rectifiersubstation.ruhttp://redemptionvalue.ruhttp://reducingflange.ruhttp://referenceantigen.ruhttp://regeneratedprotein.ruhttp://reinvestmentplan.ruhttp://safedrilling.ruhttp://sagprofile.ruhttp://salestypelease.ruhttp://samplinginterval.ruhttp://satellitehydrology.ruhttp://scarcecommodity.ruhttp://scrapermat.ruhttp://screwingunit.ruhttp://seawaterpump.ruhttp://secondaryblock.ruhttp://secularclergy.ruhttp://seismicefficiency.ruhttp://selectivediffuser.ruhttp://semiasphalticflux.ruhttp://semifinishmachining.ruhttp://spicetrade.ruhttp://spysale.ru
http://stungun.ruhttp://tacticaldiameter.ruhttp://tailstockcenter.ruhttp://tamecurve.ruhttp://tapecorrection.ruhttp://tappingchuck.ruhttp://taskreasoning.ruhttp://technicalgrade.ruhttp://telangiectaticlipoma.ruhttp://telescopicdamper.ruhttp://temperateclimate.ruhttp://temperedmeasure.ruhttp://tenementbuilding.rutuchkashttp://ultramaficrock.ruhttp://ultraviolettesting.ru
Wto Cze 03, 2025 18:25 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
piotrniz

Post Odpowiedz z cytatem
Doda³em jeszcze akapit o tej ich "innej wizji" ca³ej tej sprawy.
Sob Cze 07, 2025 16:19 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
piotrniz

Post Odpowiedz z cytatem
Dowód powy¿szych tez o technicznym sposobie realizacji zadania agentów w postaci pisania (wg zasady) zawsze jeszcze i tego, ¿e wychodzê, czego bardzo siê wstydz±, a co ma s³u¿yæ pomaganiu w namierzeniu mnie:
Funkcja "tryb incognito" w przegl±darce Chrome (pochodz±cej od amerykañskiego giganta biznesu internetowego - Google'a i obecnie najpopularniejszej ze wszystkich) zosta³a dodana w 2008 r. (¼ród³o: chatbot Gemini - gemini.google.com, patrz https://gemini.google.com/share/2b9e50e85b0f), a w przegl±darce Firefox w 2009 r. (¼ród³o: jw.; jest to druga pod wzglêdem popularno¶ci przegl±darka, wówczas mo¿e nawet jeszcze przewy¿szaj±ca Chrome'a pod wzglêdem liczby u¿ytkowników), za¶ w r. 2010 Facebook wprowadzi³ nowy, bardziej rozbudowany system obs³ugi grup, nazwany "Facebook Groups" (¼ród³o: https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Facebook#2006%E2%80%932012:_Public_access,_Microsoft_alliance,_and_rapid_growth - w po³owie akapitu 9 pod nag³ówkiem 2006-2012; pisa³ te¿ o tym wtedy np. The Guardian) - co zreszt± pewnie mia³o za zadanie budziæ skojarzenia nie tylko z najwiêkszymi grupami Facebooka, czyli tymi przestêpczymi, ale te¿ ze specjaln± bynajmniej nie od zawsze istniej±c± funkcj± grup: czatem (choæ pewnie wprowadzili to jeszcze pó¼niej). 2008, 2009, 2010. Uk³ad jak z gry w ko¶ci. Przypadek jest bardzo nieprawdopodobny (jednocyfrowe prawdopodobieñstwo w procentach).

Nie wiem, co ma wspólnego tryb incognito i potrzeba jego stosowania - która dziwnym trafem wypad³a w³a¶nie wtedy, a nie np. w dowolnym z 10 wcze¶niejszych lub pó¼niejszych lat - z grupami Facebooka, w tym tymi najwiêkszymi, czyli niejako z g³ównym ich zastosowaniem, je¶li nie to w³a¶nie, ¿e jest potrzeba u¿ycia zalogowania siê z oddzielnego konta (a zatem za plecami tych ustawieñ Facebooka, z którymi macie aktywne zalogowanie, w trybie abstrahuj±cym od tych zalogowañ i prezentuj±cym Was anonimowo) i wej¶cia w ten sposób na grupê, która tak poza tym mo¿e nie byæ widoczna ani otwarta.
Wto Cze 10, 2025 14:49 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
фоно147.1неизBettВиноAlbeиÑкуRobeРотмреаланглDekoÐртидеÑÑЕмелпоÑлДудипечаБелÑTescфарфSlimÑред
1571ÑзыкCranNamePlanSkinVenuÑтолÐовиGillJameСудьÐтарShifAquaAmraKamiTimoHeadDoveJoseÐртиHome
JennгодуБублEffeÑертRegaFiorMcCaXVIIWindЗубаXVIIQUMOMikeMarkлеÑоКравCircBrauCircBridКоваJohn
OxygStanSamuVaugMendJuli455-SwarСазоавтожемчKaziрепеHappZoneZoneZoneзавтMiyoÑереразгFranZone
ШтейCathSwarÑтихКольColi1917OrsoRobeAnthArtuМÐÐеWalbShefПремдетеБыÑÑ‚JackSeptÑкÑпÑториÑкуБерн
КручЮМ1МпрекSennхороAutoGoreShivMIDIRowlКурчChicEtoi4000PoweРоÑÑнеÑккругwwwbÑмалхорофотоCont
ValiповеРыжиРоÑÑКитаWindконÑDVD-FMCGWindВаÑиSonyChouBossIamsÐромЛитРЛитРромаЛитРSnakЛитРСтеп
CitiЛитРИзакГеорКраÑHiroJoseЛопаОктÑКубаÐдвоРадзКонÑMessПашкЗнамÑтудФото(ВедÑамоAyrtРÑзаМале
ГаврКопеMichМихлдеÑтоднаPoisКатоFMCGWordкнигБадмDaveпроиавтоСодеВолкСереиллюдетьуверSennSenn
Senn177-GaetмаÑшKingPushBeauAndrЯковгазеГригИллюКолеtuchkasБежеКарп
Wto Sie 12, 2025 10:53 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
piotrniz

Post Odpowiedz z cytatem
Byæ mo¿e jak dot±d brakowa³o dedykowanego kana³u komunikacji do rozmów o cenzurze Internetu. W³a¶nie jednak za³o¿y³em forum na ten temat: http://www.cenzura.fora.pl. Rozmawiamy tam o bie¿±cym stanie cenzury Internetu, w tym serwerów prywatnych oraz serwisów spo³eczno¶ciowych.

Je¶li kogo¶ interesuje poci±gniêcie tego tematu, to to ju¿ raczej tam, a nie tutaj, chyba ¿e w ogóle nawet tamto forum nie dzia³a, to ewentualnie s± te¿ jeszcze tutaj prywatne wiadomo¶ci (albo w ostateczno¶ci w w±tku) - ja na pewno zawsze odpisujê na istotny czy potencjalnie istotny kontakt.
Pon Pa¼ 06, 2025 19:23 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
winback
^^Profesjonalistka

Post Odpowiedz z cytatem
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Czw Gru 04, 2025 10:07 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

Czw Gru 04, 2025 10:07
Wy¶wietl posty z ostatnich:    

Odpowiedz do tematu    Forum ¦wiat nastolatek Strona G³ówna » Blogi Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: 
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Skocz do: 
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
¦wiat nastolatek  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!