Cześć wszystkim! lekarz internista warszawa to ważna sprawa! trzeba badać się profilaktycznie dlatego chciałbym was namówić do skorzystania z ich usług! Pozdrawiam
Sro Gru 29, 2021 13:06
Reklama
Sro Gru 29, 2021 13:06
KaLi1782 ^^Profesjonalistka
A czy ktoś orientuje się może jaki jest koszt zamówienia do domu internisty prywatnie? Znalazłam artykuł na ten temat ale nie wiem czy w każdym rejonie Polski ceny są zbliżone https://mediccentre.pl/artykul/ile-kosztuje-lekarz-rodzinny-zamowiony-do-domu
Pilnie potrzebuję takiej właśnie wizyty ale zwyczajnie nie wiem czy mnie na to stać... dajcie znać proszę
Pon Sty 31, 2022 17:21
elektryczek
dowiedziałem się, że jest mi potrzebna polipektomia nosa. Pytanie czy skierowanie na tego typu badanie czy zabieg (nie wiem co to) może mi wypisać lekarz internista czy lekarz rodzinny? Do kogo się udać z takim zaleceniem?